[天一大联考]高三2026届高考全真模拟卷(一)1英语(新高考)答案

[天一大联考]高三2026届高考全真模拟卷(一)1英语(新高考)答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、天一大联考2024高考全真模拟卷二英语
    2、2024天一大联考高考全真模拟卷六
    3、2023-2024天一大联考高考全真模拟题二英语
    4、2024天一大联考高考全真模拟题二
    5、2024天一大联考高三英语
    6、2024天一大联考高三六联英语答案
    7、2023-2024天一大联考高三阶段性测试二英语
    8、天一大联考2024高考全真模拟卷答案
    9、2023-2024天一大联考高考全真模拟卷英语六答案
    10、2023-2024天一大联考高考全真模拟卷(二)英语卷答案
2025-11-20One possible version:阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两DearLucy,段,使之构成一篇完整的短文。Ihoped beingmyfriendwould mean she'd letme offI'mglad to hear thatyou're organizing aCampus Secondhand Book读后续写Fouryearsago,Iwasdealingwith some stuff inmy写读后续写ExchangeEventThisis afantasticway topromotereading oncampus.Herethe hook ifI didn't feel like attending a class.But nopersonallife,andIneededanoutlet(发泄途径)formyare some detailed suggestions tomake it a success.matterhowmany excuses Imade,she held me to myfrustration.LearningthatexercisewasagoodsourceofFor theeventformat.Irecommend settingup physical bookexchangecommitment.Soon I started noticing changes in myendorphinsforrelievingstress,IknewIhadtostart作stationswhere studentscan donate or take booksfreely.Additionally.creatingexercising.Exercisewasn'tmyidea offun,soImade a fewbody,emotionsand attitude.I beganto lookforwardanonlineplatformwill helptrackbookmovementsandfacilitatevirtualphonecalls to localgyms,hoping to find a trainer tokeepto going to the gym.exchanges.Asforthe eventcontentasidefromexchangingbooks,youmightmegoing.Atoneofthem,theowner,Adria,wasveryconsider organizingabook-sharingsessionorhostingabookreviewpersonable.I could tell she would be good atmotivating me.competition at theendof thetermNotonlydidIendupwithagreattrainer,butIalsogainedIhopetheseideaswillbeofsomehelp.Mayyoureventbesuccessful!afriend.Yoursa(范文中的画线句子可作为佳句背诵)Li HuaOne day,Adriamentioned thatshewastired.Fordaysfollowingourconversation,everytimetheAfterconsideringitforweeks,Iwentonlineand读后续写Becauseshewastheowner and the onlyemployee of读后续写thought popped intomyhead,Iheard thewords “No读后续写signedupfortheAmericanCouncilonExercisehergym,shehad toclose it fora daydue toherway!"Butforsomereason Icouldn't stop thinkingcourse.ThereweremanytimeswhenIwanted toheavyworkload.Isympathizedwithherbutwasaboutit.SoI decided todosomeresearch togiveup.ButIhadmadeacommitmenttomyselfshockedwhenshesaid,“Iwishyouwouldgetunderstandwhatitwould taketobea trainer.andIneededtofollowthrough.certifiedbecauseyou're theonlyoneI'dtrustwithlearned itwould take3-6months of readingthekeys.Ilaughed itoff,knowingthatwasmaterials,analyzingcharts,watchingvideos,andimpossible.Me?Atrainer?completing online activities.As forthe test,candidatesarerequiredtoanswer150questionsontheonlineplatform andreceivetheirresultsimmediately.注意:【写作提示】【写作提示】1.续写词数应为150左右;语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之生活根据续写第一段首句可知,考试来临了。那么,读后续写读后续写读后续写2.请按如下格式作答。与学。四年前,作者因生活压力开始健身,她作者在考试时表现如何?她答题是否顺利?她在The test daycame,and itwasno joke的健身教练Adria严格督促作者坚持锻炼,让作者考试时内心作何感想?她最终是否通过了考试?的身心状态逐渐改善。对于作者而言,Adria既是根据续写第二段首句可知,作者为自已感到骄傲。教练,更是朋友。可是,作为健身房老板兼唯一由此可以推测出,作者大概率通过了考试。她的的教练,Adria因过度劳累不得不暂停营业,于是朋友Adria在得知作者得到教练认证后是什么反应Iwassoproudofmyself.她半开玩笑地提议作者考取教练证。尽管作者觉呢?作者从这次经历中收获了什么呢?得这个想法不可思议,但这个念头却挥之不去。最终,作者决定挑战自我,报名了教练认证课程。8
本文标签: