国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题

国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号5英语答案2024
    2、2023-2024国考一号五英语答案
    3、国考1号6英语答案解析2024
    4、2023-2024国考1号5答案
    5、国考一号6英语答案2024
    6、国考一号6答案2024英语
    7、2023-2024国考一号6英语答案
    8、2023-2024国考1号5英语答案
    9、国考一号5英语答案2024
    10、国考一号五英语答案2024
Text 6M: You're deep in thought, Nancy.W: ③Oh, I'm constructing a letter to my mom in my mind. Her birthday is in two weeks, that is, at theend of the twelfth month in the Chinese calendar. And the coming new year is her animal year which isspecial for ChineseM: So what are you going to give your mother for her birthday?that day.M: Wow, that sounds quite interesting! Can you tell me more about the Chinese animal year?W: ?Well, it's hard to describe orally. I can share some websites with you, so you can know moreabout it.M: Great! Thanks, NancyText 7W: ⑧Why have you been staying in a hotel these days?M: I have no choice. ⑧There's something wrong with the water pipe in my bathroom, so I had to moveout for a few days until the repairs are done. But I can't go to my parents' house because it's far awayfrom the companyW: I got it. ?Why don't you turn to Jimmy in your department? I know you two have always gottenM: His brother is visiting him these daysW:Well, I see.Text8(第12题为总结题)M: @OGood morning, Sarah! Have you ever tried making your own breakfast? I've been doing that forquiteawhileW: Morning, (①1Alex! No, I usually buy my breakfast in a cafe. Anyway, what's the benefit of making yourown breakfast?M: It's healthier for sure. Plus, it's a great way to start a day with a balanced meal.W: That makes sense. ①0But I think it will take too longM: It can take a bit of planning, but there are quick and easy recipes. And homemade breakfasts often savemoney compared with store-bought ones.W: Right. 11But what about the days when you're just too busy to cook?M: ①1I usually use a smart steamer the night before those days, so I can still have homemadebreakfasts. It's also convenient.W: Got it. Maybe I'll give it a try at weekendsText 9W: (i3Hey, Frank. Where were you last Sunday?M: Oh, (3(14I joined in the “Help the Homeless” program and helped out at a shelterW: (3What kinds of work did you do there?高二英语学科答案第4页共5页
本文标签: