国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语试题

国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024国考1号4英语答案解析
    2、2023-2024国考1号4答案
    3、国考1号4英语答案2024
    4、国考一号4答案2024
    5、国考一号2024英语答案4
    6、2023-2024国考一号四英语答案
    7、国考一号4英语答案2024
    8、2023-2024国考1号4英语答案
    9、2024国考1号4英语答案
For the rest of the holiday,Fred also plans to take a few 29 lessons because he likes drawing.Hc wants to do his homework and 30 the next schooldays.Fred hopes he can have a greatholiday.16.A.activity·B.holidayC.lessonD.gameJ7.A.friendsB.classmatesC.parentsD.teachers18.A.discussB.guessC.markD.forget19.A.workB.studyC.liveD.stay20.A.wishB.endC.planD.start21.A.Scptember B.OcioberC.NovemberD.December22.A.niccB.brightC.coolD.lucky23.A.drawB.makeC.buyD.take24.A.enjoyB.missC.bringD.lose25.A.fthB.fourthC.thirdD.second26.A.s0B.becauseC.butD.or27.A.difficultB.easyC.helpfulD.smart28.A.herB.hisC.hersD.himC9 A.artB.musicC.footballD.science30.A.look forB.put awayC.talk about D.get ready for江.阅读理解(30分)(A)I'm Julie Jones and I'm thirty years old.My birthday is on New Year'sDay.With my help,you'll love science this term(I come from a family of teachers.Now I'm the mother of twin boys.They're five years old.They are cute and kind boys.I love playing tennis when I'm free.I have four tennis balls.They're allfromn D &T Slore.I go there on Friday because they have a big sale销)that day,I only eat healthy food every day.For breakfast,I have an egg andsome milk.For lunch,I have some rice with chicken and vegetables.For dinner,J have fruit salad.If you need help,you can find me in the following ways:1Call me at 474-9272.B-mail me at JXx(@!163.com.3.Add me on WeChat.根据短文内容,选择最佳答案。(S分)(七年级英语第3页共B页)CX
本文标签: