甘肃省2023-2024学年高一金太阳期末检测(24-247A)英语试题

甘肃省2023-2024学年高一金太阳期末检测(24-247A)英语试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、甘肃省金太阳2024高一期末试卷
    2、2023-2024甘肃高一金太阳期末考试
    3、2024金太阳甘肃高一答案解析
    4、金太阳高一联考试卷2023-2024期末甘肃
    5、2023-2024甘肃金太阳试卷高一
    6、2023-2024金太阳高三联考甘肃
    7、甘肃金太阳2024高三试卷
    8、甘肃金太阳2024高二期末考试
    9、金太阳甘肃高一联考答案2024
    10、2023-2024金太阳最近甘肃联考高一
challenging for me to keep up.Additionally,understanding certain phrases or expressions posesdifficulties for me.Considering these challenges,I suggest a slight reduction in the pace of the lessons.Thisadjustment could enable me and other students to grasp the content more effectively.Furthermore,it would be greatly appreciated if you could provide written translations in Chineseto enhance our comprehension.Thank you for your consideration of these matters.Best regards,LiHua第二节One possible version:Suddenly,I felt several gentle hands on my arms.Voices enveloped me,and a warm hand tookhold of mine.Through tear-filled eyes,I looked up at concerned faces.Four of my classmates hadfollowed me."Please don't quit,"one of them said firmly."You can do it.Come on!"All of asudden,the feeling of being like an orphan disappeared.My heart was filled with warmth andcaring.Greatly encouraged and deeply moved,I bravely returned to the stage after drying mytears.The rehearsals eventually went smoothly,setting the stage for the final performance.The day finally arrived and the performance received an enthusiastic response.The audienceerupted in thunderous cheers and the teacher smiled with satisfaction.I felt like a bird soaringthrough the sky.In the following days,more and more students came to say hello to me;someeven said,"You're remarkable!"or "Great job!"From that day forward,whenever I encountereddiscouragement,I persevered.I will never forget that I was once a "fallen star"who managed torise and shine through my own efforts,with the caring guidance of an exceptional teacher andthe unexpected support of a few kind classmates.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了一个以查尔斯·狄更斯创作的《匹克威克外传》这部小说的插图为主题的展览。21.D。理解具体信息。根据第二段中的Picturing Pickwick explores the illustrations of thisincredible book The exhibition...explores the relationship between Dickens and his illustrators可知,本次展览通过《匹克威克外传》这部小说的插图来展示其背后的故事。22.A。理解具体信息。根据第三段中的Anna Marongiu,an Italian artist who created262illustrations of The Pickwick Papers between1928and1929可知,意大利艺术家Anna Marongiu在20世纪20年代为《匹克威克外传》这部小说绘制了系列插图。23.D。理解具体信息。根据Admission部分中的Adult:E12.50;Child6-16 years:E7.50可知,一个10岁男孩和他的父母共需支付32.50英镑(7.50+12.50×2=32.50)。B篇主题语境:人与社会一一文化本文是记叙文。作者讲述了自己参加肯塔基州博览会并观看鸡鸣大赛的难忘经历。24.D。理解具体信息。根据第一段中的this event.is one of the oldest contests at theKentucky State Fair可知,这是肯塔基州博览会上最古老的比赛之一。由此可见,这是当地的
本文标签: