2024年山西省中考信息冲刺卷·压轴与预测(二)2答案(英语)正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年山西省中考信息冲刺卷第二次适应与模拟答案
注意:本期其余部分参考答案1.续写词数应为150个左右;2.请按如下格式作答。第4版Upon returning from the hospital,Mary能力提升shared Celina's story on her Twitter and started a1-4 CBDDGoFundMe page.Excited,Mary went to Celina's house with themoney.gg【写作提示】Mary在收银处结账时发现自己没带手机,身上也没有现金。她尴尬地正要离开时,排在她身后的Celina叫住了她,慷慨地替她付了款,May心存感激。第二天早上,Mary开车去Celina家还钱。这时,Celina.正要焦急地出门。她恳求May马上送她去医院。路上,Mary了解到Celina家的困境,她默默地作了一个决定。e1.根据续写第一段的首句可知,Mary在她的推特账号上分享了Celina的故事,并且建了一个筹款账户。May主要分享了什么内容?筹款过程顺利吗?May的心情是什么样的?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,Mary兴奋地拿着钱去了Celina家。由此可推测,Mary成功筹到了为Celina奶奶做手术的费用。Celinal听到这个消息后,有什么反应?奶奶得救了吗?Celina从这件事中获)得什么感悟呢?本段可围绕这些内容展开叙述。One possible version:Upon returning from the hospital,Mary sharedCelina's story on her Twitter and started a GoFundMepage.She wrote about how the girl helped heralthough she needed money so much because of hergrandma's illness.On the first day,there were only afew comments and Mary was very anxious.Surprisingly,when she got up the next day,thousands of people had read the story and donatedmoney to this kind girl.Soon,Mary reached the goalof $230,000,which was the cost of the old lady'sentire treatment.Excited,Mary went to Celina's house with themoney.She briefly explained to Celina what shehad been doing and then handed the money toCelina.Celina looked at Mary and the money inher hand with her eyes wide open.She couldn'tbelieve it.She had only paid around $20 for whatMary needed at the store,and she somehow founda way to pay it back and more.Thankfully,Celina'sgrandma was saved.She truly understood themeaning of her grandma's words.Be kind andblessings are on the way.8
本文标签:
