甘肃省2024年普通高中学业水平选择性考试·英语(七)7[24·(新高考)ZX·MNJ·英语·GS]试题

甘肃省2024年普通高中学业水平选择性考试·英语(七)7[24·(新高考)ZX·MNJ·英语·GS]试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第一节One possible version:第四部分假定你在国际学生论坛The Teens'Forum上看到一则第四部Thinking I was disappointed,Dad let out a deep征文启事,请依据要求写一篇短文投稿。sigh."Oh,I'm sorry.You dislike it,"he said,in a sadPosts wanted!voice."No!No!Dad,I love it,"I hurriedly repliedEveryone goes through tough times growing up.Whatand thanked him for the gift and all the hours hewas your hardest time?How did the people around youhad put into making it.And I told him the tears Ihelp you?Did you get through it and reach your goals?写shed were tears of joy,which made Dad finally smile.Share your story and inspire our readers.Soon,the test came for my sled.A bunch of us kids注意:作went out to the hill to go sledding.When we1.写作词数应为80左右:.2.可以适当增加细节,gathered,the ones with their fancy sleds looked以使行文连贯。mine and laughed,making fun of Dad's work.第【写作提示】第So mad,I bet the kids that my sled would performbetter than any of theirs.After dragging my sled to the部分本文的语篇类型是应用文,主题语境为人与自hilltop,I desired to take a good run.Soon,I rode it,我。题目要求写一篇个人经历发布在英文论坛上。with scenes alongside flying past.I screamed with great此题属于半开放提纲类作文,同学们可以根据部分excitement.To my joy,my homemade sled went自己对题目的理解,适当添加并整合信息。正文可furthest and proved truly very stable,sturdy and以分为三段,要点归纳如下:(1)第一段介绍自flexible.Compared to many others,I didn't tumble or晕己的艰难时光;(2)第二段详述他人的帮助以及get stuck when rushing down.All the other kids were自己的努力;(3)第三段分享自己的感悟。作surprised and admired me.Now,I still keep that sled,which is not an expensive toy,but it is more precious tome than gold.gOne possible version:Personally,the toughest time for me was the transition第四部分period from middle school to high school.Upon entering high school,I was overwhelmed by the newenvironment,the increased workload,and great academicpressure.Fortunately,my school provided various resources tohelp students adapt to the new environment.Meanwhile,myteachers were always willing to offer help and guidancewhenever I struggled.Furthermore,I gradually developed写作effective learning habits.With perseverance and determination,I began to achieve my academic goals.Looking back,I am grateful for that period,which taughme resilience and the ability to overcome obstacles.I hopestory will inspire others to find strength in tough times.第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。第四部分注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Thinking I wasdisappointed,Dad let out adeep sigh.写作on the land becSo mad,I bet the kids thatmy sled would performbetter than any of theirs.【写作提示】本文的语篇类型是记叙文,主题语境为人与自我。圣诞节来临之际,作者朋友们的父母给他们买了雪橇,他们计划在圣诞节四部分那天进行滑雪橇比赛。作者家里经济拮据,为自己没有雪橇而感到诅丧。圣诞节的早上,父亲出乎意料地送给了作者一个自制的雪橇。根据续写第一段所给的段首句可知,作者的父亲以为他很失望,叹了一口气。父亲是不是以为儿子不喜欢这个雪橇呢?作者会如何表达他对这个雪橇的看法?看到作者的雪橇,其他孩子会有什么样的反应呢?根据续写第二段所给的段首句可知,作者很生气,向其他孩子打赌,他的雪橇比他们的好。在接下来的滑雪比赛中,作者的雪橇表现如何?作者会一直珍藏这个雪橇吗?5
本文标签: