高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(老高考)试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024高考答案
2、2024年全国高考冲刺压轴卷(四)
3、2024年高考真题
4、2024年高考英语题型
5、2024高考压轴冲刺卷四
6、2024年高考冲刺压轴卷四英语
7、2024年全国高考冲刺压轴卷四英语答案
8、2024高考冲刺压轴卷4新高考
9、2023-2024二零二一年全国高考冲刺压轴卷
10、2024年全国高考冲刺压轴卷(二)英语
1.根据续写第一段的首句可知,Peter问Jim是否愿意加入自己的足球队,成为守门员。Jim是如读何答复的?Peter又是怎么做的?结合续写第二段的首句可知,Jim加入了足球队。他们在足球队是后如何训练的?本段可围绕这些内容展开叙述。续2.根据续写第二段的首句可知,经过几周的训练,Jim和他的队友们为他们的第一场大型足球比赛做好了准备。Peter及队员们心情如何?Jim在赛场上表现如何?比赛结果如何?Peter有何感受?Jim又有何感受?本段可围绕这些内容展开叙述。POne possible version:Now do you mind joining my team and being a读goalkeeper?"Peter asked.The boy shook his head andsmiled shyly.He told Peter that his father might not后agree.That day,Peter visited the boy's father.After续he compared Jim's potential in football andbasketball,the father finally allowed Jim to try写football.The following day,Peter welcomed Jim tothe group and emphasized that hard work was asimportant as talent.And then the training began.Jimand his teammates persevered through the difficultpractice,rain or shine,and they got better every dayAfter weeks of training,Jim and his teammates feltprepared for their first major football game.They were详情请参考答案解nervous and excited.A whistle marked the start of thegame.In the first half,Jim stopped a lot of shots.Thanks to him,Peter's team was a goal ahead.In thesecond half,with Jim diving into the right andpushing out the football that flew towards the net,theaudience,including Jim's father,applauded wildly.Jim leaped with his teammates to celebrate the victory.Peter was proud,and Jim was thankful and glad thatPeter helped him choose a path that was right for him8
本文标签:
