[华大新高考联盟]2024届高三11月教学质量测评英语(全国卷)答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年华大新高考联盟4月英语
2、2024华大新高考联盟四月
3、2023-2024华大新高考联盟四月英语答案
4、华大新高考联盟2024高三11月英语
5、2024华大新高考联盟3月英语
One possible version:Good morning,everyone!It is my honor to be here to share with you my opinions on how toavoid being replaced by Al.With the rapid development of artificial intelligence,robots are capable of performing a widerange of tasks,which causes concerns among individuals fearing potential job displacement.To ensure we are irreplaceable,proactive steps must be taken.Firstly,we should develop skillsunique to human beings,such as creativity and imagination.Secondly,we should keep learningand adapting to this ever-changing world.What's more,it's important to learn to make use of Alto enhance our capabilitiesIn conclusion,we won't be replaced by Al as long as we avoid settling into a comfort zone andcontinue to make efforts.Thanks for your attention.第二节One possible version:Looking around her,she found a tree branch twice as long as her arm.Picking up the branch withall her might,she raised it above her head,making herself look like a fighter with a weapon."Iwill not let you hurt this little creature!"she cried out,her voice laced with newfound courage.The eagle hesitated,its gaze"shifting between the branch and the girl.And all of a sudden,Mayahit the branch against a nearby tree trunk.The sudden noise shocked the eagle,and it finally tookoff,disappearing into the thick forest.Maya watched the eagle fly away,her heart pounding.Her legs still trembled because of the fighta moment ago,but she was filled with a sense of relief.She had faced her fear and protected thelittle hedgehog.As she held the injured creature in her arms,Maya knew this was just thebeginning.She had a new mission now,a responsibility to care for this tiny being who hadcaptured her heart.From that moment on,Maya knew she wasn't just a little girl looking foradventure in the woods;she was a protector,a guardian of the forest and its creatures.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章介绍了四个足球训练营项目。21.A。理解具体信息。题干中的关键信息是beginner soccer players,根据四个训练营的关键信息basic skill instruction、ball touches,,ball control.advanced skills and plays、No basicshere,just serious training with a focus on team play drills and skills needed to take great shotsand make great saves可知,适合足球新手的是Soccer Junior,再结合该部分中的Dates:June26-30可知答案。22.D。理解具体信息。根据Boys and Girls Soccer Elite部分中的No basics here,just serioustraining with a focus on team play可知,该训练营不教授基础知识,而是专注于团队合作的强化训练。23.B。理解具体信息。根据题干中的关键信息goalkeepers and strikers可将解题信息定位至Keepers and Strikers Elite部分,根据该部分中的Fee:S325可知答案。B篇主题语境:人与社会一一文化
本文标签:
