湖北省2024年新高考联考协作体高二2月收心考试英语答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年湖北省新高考联考协作体高二上学期起点考试英语
2、2024湖北省新高考联考协作体高二
3、2024年湖北省新高考联考协作体高二下学期期末考试
4、2023-2024湖北省新高考联考协作体高二下学期收心考试
5、2023-2024湖北省部分重点中学高二年级4月联合考试英语
6、湖北省2024年4月高二联考
7、湖北省联考2024高二英语
8、2024年湖北省新高考联考协作体高三起点考试英语试卷
9、2024湖北省新高考联考协作体英语
10、2024湖北省新高考联考协作体高三起点考试英语答案
Text 10Hello and welcome to your first day at Ski School.Here we will teach you some basic fundamentalsof skiing.We are a different school for anyone wanting to learn how to snowboard.(17)The first task we are going to finish is how to fall safely.(19)People always ask me why it isimportant to learn how to fall.Falling in the right and safe way makes it easy to learn how to stop.Ifyou know how to fall safely,you can stop whenever you feel uncomfortable and before you get hurt.(18)(19)After we teach you how to fall,you will learn how to slow down and turn.(19)It involvespointing the fronts of your skis toward each other.Moving the fronts of your skis toward and away from eachother lets you control your speed.When the fronts are pointing toward each other,you will go slow.(20)When they are parallel(行的),you will speed up.Every skier learns these basics before they progress to competitive levels.The best part is anyone,nomatter how young or how old,can learn to ski.The purpose of learning these skills is for you to have fun onthe beginners'field.阅读理解:A篇2l.A细节查找题。根据第二段第二句“The couch was part of their‘Irresistible Reads'campaign,which was designed to arouse interest in books.”可知沙发是“Irresistible Reads”活动的一部分,其目的在于引起大家对书籍的兴趣,故选择A。22.B推理判断题。根据第三段最后一句“the post office would stamp and mail them for free during thethree weeks leading up to February 144.”可知,在2月l4日情人节之前三周都可免费邮寄信件,故选择B。23.C推理判断题。根据第四段最后一句“The shoes were on sale at London's luxury chocolate shopTheobroma Cacao.”可知巧克力鞋在伦敦一家豪华的巧克力店售卖,故选择C。B篇24.B词义猜测题。根据第一段第一句“I truly love Virgin Atlantic,which is why I continue to chooseyour flights despite a series of unfortunate incidents over the last few years.”以及第二句巾的关键词语“though”可知,作者的确是维珍航空的忠实顾客,但是最近发生的这件事让作者感到失望、沮丧,故选择B。25.C推理判断题。根据第二段第三句“However,.there was more mustard than any person could handlein a mouthful..”以及第四句中“blend it with‘abit'of mustard'”,特别是abit用引号表示讽刺、否定的口吻,说明土豆泥中的芥末过多,故选择C。26.A推理判断题。根据第四段第一句“Exhausted and starving,I decided to resort to your world-famousonboard entertainment,.and then switched on the screen.”可知,作者打开电视屏幕是因为感到义累又饿,囚此用飞机上的娱乐设施来转移注意力,故选择A。27.D推理判断题。作者在第二段讲述了对土豆泥的不满,在第三段讲述了对饼干的不满,在第四段讲述了对飞机上娱乐设施的不满。此外,在第一段和最后一段提到了“your flights”以及“yourbrand'”。由此可知,作者应该是在向航空公司投诉一次不满意的经历,故选择D。英语试题参考答案第4页(共7页)
本文标签:
