九师联盟 2023-2024学年高一1月联考英语答案

九师联盟 2023-2024学年高一1月联考英语答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024高一1月联考英语
    2、九师联盟2024高一1月联考
    3、九师联盟2024到2024学年高一一月联考
    4、2023-2024九师联盟高一1月考试答案
    5、九师联盟2023-2024高三1月英语答案
    6、2024九师联盟高三1月联考英语试题及参考答案
    7、九师联盟2023-2024高一1月联考答案
    8、九师联盟2023-2024高一期末
    9、九师联盟2023-2024高一期末联考
    10、2023-2024九师联盟高一一月联考
28.A推理判W:In some of the warmer places they built houses oftotal langua【语篇解读】这是一篇记叙文,文章主要讲述了UPSlanguageswood.In other places they used animal bones and司机Heetor Vesco注意列一个孩子Langston Walbuckskins or lived in natural stone shelters.因为没有收到任何包表,看起来很伤心,于是亲自给speakers nc现在M:(15)How did they stay warm?Langston送了个包表:让Langston开心起来。Langston“byW:Well.it says here that (15)in the early Iee Age they的母亲事后还发短信耳次感谢Hector。以及often built their houses facing south to take advantage24,A如节理解斯。根据第一段中“In Los Angeles,world's laof the sun.UPS driver Hector Vesco noticed that while he did至少有一M:Hey,that's pretty smart.his normal route,there was one kid,Langston明全世W:Then people in the late"Ice Age even warmed theirWalbuck,who looked sad because he never got a在世界delivery..(在洛杉矶,UPS司机Hector Vesco注竟纪homes by putting heated stones on the floor.M:I guess I spoke too soon.(16)Well.I will give a到,当他走正常的路线时,有一个孩子Langstonpresentation on the Ice Age next week.Can you help meWb©k看起桌很伤心,因为他从来没有收到过快with that?I'm going to impress my classmates with递)”可知Langston看到Hector送包裹时不高兴是my amazing knowledge of Ice Age civilization.因为Langston没有收到任何包复。故选人。LangText 1025.D如节理解题。根据第一段“1 n Los Angeles,UPSundeM:We are very proud of our nature garden here atdriver Hector Vesco noticed that while he did hisRegent School.(17)Mr.Jenkins started this garden asnormal route,there was one kid,Langston Walbuck,part of the national project called"Protect Our Nature".who looked sad because he never got a delivery.OncereaTeachers can use the garden for lots of differentHector understood why Langston looked upset,hesubjects,such as science and math.However,(18)theydecided to put together a package and deliver it to或mostly use it to teach biology.Students learn about howthe flowers grow and change during the year.But thereLangston himself.(在洛杉矶,UPS司机Hectorare more things students can do in the garden.ForVesc0注意到,当他走正常的路线时,有一个孩子example,Mrs.Collins,our art teacher,takes her class toLangston Walbuck看起来很伤心,因为他从来没有the nature garden once a week.Her students spend an收到过快递。Hector知道Langston为什么这么通hour there,drawing pictures of their favorite plants.丧后,他决定把包裹打包,亲自交给Langston)”可0知,Hector亲自给Langston送了个包裹,让There are some trees students can draw.(19)We startedLangston开心起来。故选D。with just three trees,but now there are eleven.We hope to26.B推理判断题。根据第三段“After getting all thegrow more and have twenty by next year.Parents areinformation he needed from Langston's mom.welcome to visit our garden.Students and teachers areBrooke,Hector showed up the next day andalways busy from Monday to Wednesday and sometimessurprised a very excited Langston with the delivery.on Fridays.So.(20)the best day to come is on a(在从Langston的妈妈Brooke那里得到了他需要的Thursday.It's better to come then so that we can show所有信息后,Hector第二天出现了,给非常兴春的you around.Langston带来了惊喜)”可推知,Langston对Hector【语篇解读】这是一篇应用文。《作家文摘》的年度写的行为感到激动。故选B。作比赛已经举办了80多年,它一直是所有流派中崭露27.Dn推理判断题。根据最后一段中“1 n Hector's头角的作家的关注焦点,这是一篇《作家文摘》年度写作message back to Brooke,he mentioned that Langston比赛的征文启事。helped him remember how many kids,along with2l.D细节理解题。根据“All top winners will receive”his,had to live through the COVID-19 pandemic部分最后一句“20%discount off of purchases made"Our kids are our world and the future,"he said,at Writer's Digest University'”(在作家文摘大学买东and finished off with,"Your UPS driver just wanted西可以打八折)可知,所有优胜者都可以在作家文摘to show some love..”(在Hector给Brooke的信息中,大学享受8折购买优惠。故选D。他提到Langston帮助他记起了有多少孩子和他的孩22.A细节理解题。根据“Pricing and Deadlines”部分子一起经历了COVID一19大流行。“我们的孩子就“Regular Deadline:June6,2022”中的最后一句是我们的世界和未来,”他最后说,“你的UPS司机"Manuscript entry-$35 for the first entry;$30只是想表达一些爱:”)”结合文章主要讲述了UPfor each additional manuscript entry.”(稿件投稿:第司机Hector Vesco注意到一个孩子Langston一次投稿$15;每增加一篇稿件10美元。)可知,如Walbuck因为没有收到任何包襄,看起来很伤心,于果有人在5月2日提交两份稿件,他应该支付65美是亲自给Langston送了个包裹,让Langston开心起元。故选A。来。Langston的母亲事后还发短信再次感谢23.C细节理解题。根据“Preparing your entry”部分第Hector。可推知,作者主要想表达普通人也可以不一句中的“Please submit text only'”(请只提交文字)几。故选D。和倒第二句“Accepted file formal:pd.”(接受文件格【语篇解读】本文是说明文,主要讲的是世界上的很多式:pdf,)可知,pdf格式的文本必须在条目中提交。语言面临消失的危险,而技术和数码工具可能是保护这故选C。些濒危语言的最佳方式之一。参考答案第2页
本文标签: