2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2英语·ⅠA答案

2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2英语·ⅠA答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第20期测试题参考答案1-5 CACBA6-10 CACBC11-15 BACBC16-20 CBABB21-25 ADCAC 26-30 BBCBB31-35 ADACD36-40 GFCEA41-45 BADBC 46-50 DDBAC51-55 CDABC56-65(One possible version)56.who/whom57.were passed58.to search59.generally60.because61.weight62.spending63.without64.balanced65.situations写作(One possible version)第一节NoticeTo better prepare for the upcoming English Short Drama Competition to be held by the Students'Union,we'll have to rehearse our drama at the English club every day after school from thisFriday.During the rehearsals,we'll invite Mr.Smith,our oral English teacher,to give us someinstructive advice.Your attendance at these rehearsals is crucial as it will significantly enhancethe quality of our performance.In addition,if someone can't attend any of the rehearsals,pleaseinform us in advance so that we can make necessary adjustments.Everyone is expected to be present on time.The School English Club第二节Paragraph 1:I hurried to jump into the bathtub,carefully scrubbing behind my ears.I spent a considerableamount of time ensuring every bit of dirt was gone.When I finally finished bathing,I grabbed ahandheld mirror and carefully checked each ear for any signs of potato sprouts.Grandpa noticedmy actions and checked my ears with a smile,saying,"Ah,the potato sprouts are all gone."I feltrelieved.From that day forward,I developed a habit of cleaning the area behind my ears andeven using mirrors to check.Eventually,Grandma returned home.That evening,as I examinedmy ears once again,she noticed.Paragraph 2:"What are you looking at behind your ears?"Grandma asked me curiously."I'm checkingfor potato sprouts,"I replied.She stared at me,puzzled.After I explained,she chuckled andsaid,“Oh,your grandpa was just teasing you.”“What?”I exclaimed..It was then that Irealized I had been completely fooled and then burst into laughter with Grandma.Despite thechildish trick,I continued to clean the area behind my ears regularly because it had alreadybecome a habit.Grandpa continued with his other "ear stories"for years to come.I was deeplytouched by his sense of humor and wisdom.第20期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍了四本可以帮助青少年更好地应对焦虑情绪的书籍。21.A。理解具体信息。根据第二段Book1:The Healthy Coping Colouring Book and Journalby Pooky Knightsmith This coloring book...activities range...The different activities can bebeneficial for self-.expression可知,书中的活动鼓励孩子们学会表达焦虑。