山东普高大联考高二11月联合质量测评英语x

山东普高大联考高二11月联合质量测评英语x正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024山东新高考质量测评联盟12月高二英语答案
    2、2024山东第二次高三在线大联考英语
    3、2024山东省高二联考答案
    4、2023-2024山东省高二联考试卷
    5、山东省2024高二联合考试试卷
    6、山东高二联考2024
    7、山东2024高二质量监测联合调考
    8、2023-2024山东高二质量检测联合调考
    9、2023-2024山东高二质量检测12联合考试
    10、2023-2024山东省联考高二
obstacle and make a positive impact on the world.Thank you.第二节One possible version:"But it's not hurting anything,"protested Jordy."Can't it stay,please?"Papa sighed but agreed.He knew how much the boy liked the vine and how he'd been taking such good care of thegarden.The next week it rained a lot.When the sun came out,Jordy held his breath and went tosee if the vegetables had caught the disease or if it had spread some more.More green fuzz,allover the vine now.He went to see the beginning of the vine where Katie had first noticed the fuzz.It couldn't be.But it was!Cucumbers!"Mama,Papa!A miracle!"Jordy screamed.Mama ran out the door,followed by Katie.Papascooted out from under the car he was fixing.The three wondered what had happened."Cucumbers!"Jordy pointed at the vine and the family all looked closely.They sure werecucumbers.Papa reached out and patted Jordy's head."All growing on the fence and not takingup any room.Jordy,you're the smartest gardener I know."Jordy felt proud of himself and realizedthat caring for a plant does need a lot of patience!部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章介绍了“三分钟论文大赛”的相关情况。21.C。理解具体信息。根据Eligibility&Application部分中的must submit a short video by emailbefore11:59 pm July27,2023可知,申请人应在2023年7月27日前以邮件的形式提交短视频。22.B。理解具体信息。根据Rules部分中的Presenters may use no more than three PowerPointslides可知,报告人在作报告时最多只能使用三张幻灯片。23.A。理解具体信息。根据Prizes部分中的Prize for Best Visual Aids:S75可知,最佳视觉辅助的获胜者可以得到75美元的奖金。B篇主题语境:人与社会一一社会与文化本文是说明文。文章介绍了北爱尔兰首府贝尔法斯特的一处街头艺术一一大鱼雕像及其背后的故事。24.C。推断。根据第一段中的Belfast's“Big Fish”has been providing locals and tourists withphoto opportunities可知,人们很喜欢在贝尔法斯特的大鱼雕像前拍照留念,这说明这座雕像很有吸引力。25.D。理解具体信息。根据第三段中的But as the boy…and after putting his thumb in hismouth to ease the pain,acquired all its knowledge可知,最终是Finn McCool获得了鲑鱼的知识。26.A。理解具体信息。根据第四段中的each of the public artwork's scales“tells a story aboutthe city".It also contains a time capsule storing information,images,and poetry on Belfast,在大鱼的鳞片上可以看到与贝尔法斯特有关的历史故事和图片等。27.B。理解主旨要义。文章第一段引出主题:贝尔法斯特的大鱼雕像:第二、三段讲述了其灵感来源,即有关知识鲑鱼的传说;第四段介绍了大鱼鳞片的内容;第五、六段分别介绍了
本文标签: Z21310X系列联考答案