全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
41.C根据空前引号内的内容可知,作者向妈妈宣称自己不喜欢新奥尔良。第三段中的“My announcement tomy mother”亦是提示。42.C根据空前的“I wanna go home”和空后的“going home was not easy because my home was1,l00 milesaway”可知,空处前后是转折关系。43.D根据下文中的“Virginia was my home'”可知,作者在弗吉尼亚长大。44.B根据空前的“I never expected'”和空后的“my parents decided to move to my mom's hometown,NewOrleans'”可知,作者过去一直住在弗吉尼亚,并没想过这一境况会改变。45.D根据上文中的“my parents decided to move'”可知,此处指代上文中提到的作者父母作出的搬家的决定。46.A根据文章开头提到的“】hate New Orleans!”可知,作者不喜欢这个新的环境。47.B联系语境可知,作者远离了自己所熟知的人与事物,感到害怕。48.C联系语境并结合常识可知,作者认为上高中本身就是一个可怕的经历。49.B联系语境可知,作者待在新奥尔良的前几个月里非常想回到弗吉尼亚。下文中的“missing my oldhome”也是提示,故badly(非常)符合文意。50.A联系上下文可知,作者在前几个月非常想念从前的家,但之后他意识到自己是有选择的。realize意为“意识到”。5l.D根据上文中的“I had a choice”和下文中的“I stopped giving all my52 to how much I missedVirginia”可知,作者选择了后者。52.A联系语境可知,作者不再把所有注意力都放在自己有多想念弗吉尼亚上。53.B结合上下文可知,作者的邻居教他做一些当地的食物,所以此处表示他发现了一群很棒的邻居。community意为“群体,团体”。54.A联系上下文可知,作者抓住每二个可能的机会来使自己变得更好,重建自己的生活。better意为“改善,改进”。55.C根据语境及上文中的“the love that local people were giving me'”可知,此处指当地人展现给作者的爱。56.extremely 57.have worked 58.to 59.Controlling 60.built 61.the 62.to devote 63.development64.seconds 65.whose第一节Dear Mary,In the following week,our rope skipping club will hold a series of activities to improve students'fitness andhealth.I'm writing to invite you to join us.These activities will take place from 4:30 p.m.to 5:30 p.m.every weekday next week in the gym.All youneed to prepare is a skipping rope,loose and comfortable clothing and a pair of suitable sport shoes.You needn'tworry about your skill because several professional coaches will guide us to improve our skills.Moreover,asmall competition will be ready for participants every weekday.I really hope you can join us and have a good time.Yours,Li Hua第二节Emily listened to her mother carefully and followed her mom's suggestion.The next day,she began to walkout to practice singing.Gradually,her courage became greater and greater,and the sound of her singing wasalso louder and louder.Months later,she could sing as she was walking.A naughty boy who had laughed at herbefore cried to her,"Emily,coward!Emily,coward!"However,she chose to ignore his behavior.Going on singing,she walked into the park,where many people were singing and dancing.Hearing herbeautiful voice,some stopped and clapped her.Emily felt pleased that she could sing confidently in front ofstrangers.The second year,the neighborhood held the singing competition again.This time,Emily walked ontothe stage bravely,and her loud and beautiful voice of singing moved all the people.They all cheered for her,including those who had laughed at her.Her mother was delighted to see the timid girl had been a brave one.【高三上学期第二次月考·英语卷参考答案第4页(共4页)】4060C
本文标签:
