2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
23春河北径典四答亲-文博教育提供zpc☑Question No.13.What kind of music does Jack like best?请听第四组对话,回答第14~15题。M:Hi.Sue!Did you have a good vacation?W:Yes.I did.I went to Hainan.M:Oh.really?How was the weather?W:Not good.It rained all day.M:How was the traffic?W:It was awful!There were too many cars on the road.M:You said you had a good vacation.but I think you had an awful time!W:No.I didn't.I went shopping every day.And the fruits were very nice,too.Question No.14.How was the weather in Hainan?Question No.15.What did Sue do in Hainan?请听第五组对话,回答第16~18题。W:Hi.Tony.You look worried.What's wrong?M:I borrowed my cousin's camera.But I dropped it in the swimming pool.Now it doesn't work at all.W:That's too bad!Maybe you should buy him a new one.M:You're right.But it's too expensive.I can't afford it.W:How much is it?M:$800.W:Oh,so much!Why not take a part-time job?I saw a job notice yesterday.M:Really?What did it say?W:Sorry.I can't remember every word.But I'm sure if you take the job,you can get 200 dollars each month.Question No.16.Whose camera is it?Question No.17.How much is the camera?Question No.18.What's the girl's advice?N听短文和问题,选择正确答案。下面你将听到两篇短文和七个问题,短文和问题读两遍。请你听完短文和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确答案。请听第一篇短文,回答第19~21题。Andrew is a junior high school student.He lives near a forest.He loves everything in the forest.One day heheard a boss would cut down all the trees to build a factory.He was not happy about it.So he decided to dosomething.He wrote letters to TV reporters after he did some research.Then each day after school,he asked hisneighbors for help by going door-to-door.In only one month,about 260 families supported him.In the end,hisaction worked.The local government didn't allow the boss to cut down trees.Andrew saved the forest.Question No.19.Who would cut down all the trees in the forest?Question No.20.What did Andrew do to save the forest?Question No.21.How many families supported Andrew?请听第二篇短文,回答第22~25题。Hello,I'm John.On Saturday morning.I rode my bike to visit my aunt.She didn't feel well,because shehad a bad headache.I took her to see the doctor.On Saturday afternoon,I went to Tom's party.At the party,Imade two new friends,Tim and Jim.They are brothers.Tim is more outgoing than Jim.I had a good time withthem.On Saturday evening.I went to the movies with my friends.On Sunday,I went shopping with my mother.At12:30.I was hungry.We had a delicious meal in a restaurant.After lunch,we went home.I really had a busyweekend.Question No.22.What was the matter with John's aunt on Saturday morning?Question No.23.How many new friends did John make at Tom's party?Question No.24.What did John do on Saturday evening?Question No.25.How did John like his weekend?V听短文填空。下面你将听到一篇短文,短文读两遍。请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文的内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺信息。Ladies and gentlemen,here is some information about our trip tomorrow.We will have breakfast at 8o'clock in the Great Wall Restaurant.It's across from the hotel.You can walk there within two minutes.Youmust have your red ticket,or you won't get breakfast.If you haven't got a red ticket yet,you can get one from thefront desk.After breakfast,we will go to the park by bus.Next,there are some suggestions for you.We will spend a whole day.You know it is cold in October inBeijing.especially in the morning and evening.So bring a coat with you.Oh,one more thing.we don't need topay for the ticket.So don't take too much money with you.Are you clear?OK.See you tomorrow morning.英语试卷(经典四)参考答案第2页共2页下载(2.6M)
本文标签: