炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
Farms across the country suffered badly.Robert Colangelo,how-Herring教练真切地关心乔丹的最佳利益,所以每天都亲ever,stood calmly at his farm.He was bathed in blue and red自训练他,即对他来说是个极大的帮助。lights and surrounded by lots of fresh vegetables.This is Green28.C推理判断题。根据第一段中的But what's the secretSense Farms.It is one of the largest indoor farms in the Unitedthat brings about the benefit?A recent study by researcherStates.Unlike traditional farms,vegetables here sit on eight-me-Craig Anderson and his colleagues suggests it could be aweter-high shelves under special lights.Plants grow faster while以及第二段中的the researchers discovered awe-above oth-consuming less energy under special lights.As a result,indoorer positive emotions-seemed to explain the improvementfarms usually use much less water than traditional ones.知,Anderson和同事们的实验显示在自然界中的敬畏之Colangelo is trying to improve his farm.He is working with情能够增加人们的幸福感。因此可知,他们通过实验发a Chinese lab to find seeds that grow fastest under blue and red现了使身处自然界变得有益的因素。lights.They'll be like super-seeds.29.A词义猜测题。根据第二段画线词之后的includingIndoor farming is a new idea,but many scientists think thiswhether they'd felt awe,peace,gratitude,joy,or pride thatmight just be the future of agriculture.According to the Unitedday可知,实验要求参与者们记录下自己的情绪。Nations,the global population will grow by 2.4 billion by the30.D细节理解题。根据倒数第二段的Anderson says thatmiddle of this century.Droughts and floods,meanwhile,areawe may benefit well-being by causing a"small self...whichlikely to occur more frequently.Indoor farming is the way to feedmay make worries and stresses less significant by compari-the growing population.so可知,敬畏感可以创造一种“小我”的感觉,让人们感1-5:CABAC6-10:CACBA11-15:AABBA觉,与之相比,自身似乎显得有些渺小,从而使人们内心16-20:CCCBB21-25:CDDDB26-30:DACAD的焦虑和压力显得不那么要紧了。31-35:CDBCD36-40:DGACF41-45:CBBCA3l.C细节理解题。根据最后一段中的Anyway,.Anderson be-46-50:CDADD51-55:ABDBC 56-60:BCABClieves there's enough evidence to encourage us to add more21.C细节理解题。根据第一段内容可知,“Child Friendlynature to our daily life."People need to slow down and makeTo”工程的目的是把多伦多市建设为“儿童友好型城space for that in their lives,.”Anderson says可知,Anderson市”。建议人们放慢生活的节奏,腾出时间来接触大自然。22.D推理判断题。根据第一段的第二点Children are ex-32.D推理判断题。根据第二段“but AirWave is able to scanperts in child-friendliness可知,孩子们比较了解“儿童友more than a million micro-feature points in the palm()好型城市”的样子。因此,创建“儿童友好型城市”需要of the hand in under 0.3 seconds,making it virtually impos倾听孩子的声音。sible to cheat.A simple swipe()of the palm over a23.D细节理解题。根据倒数第二段的To celebrate Nationalspecial sensor is all that's required to get an ultra-accurateChild Day 2020,an event was held at City Hall with localauthentication and/or authorization in real time.”:可知Air-students and city leaders可知,当地学生和市领导参加了Wave公司能够在0.3秒内扫描超过100万个手掌特征多伦多市2020年举办的全国儿童节活动。点,使得实际上不可能被欺骗。故选D。24.D细节理解题。根据第一段中的Michael Jordan spent his33.B细节理解题。根据第五段第一句,“facial recogni-early years in a noisy but cheerful house in rural North Caro-tion,QR codes and password systems to authorize mobilelina Jordan's homelife remained so even after his im-payments.”可知有面部识别系统,二维码识别系统,密码mediate family moved to the city of Wilmington in the late识别系统,再加上静脉识别系统共四种。故选B。1960s知,迈克尔乔丹小时候有着很幸福的家庭生活。34.C逻辑推断题。根据第五段第二句和第三句“MELUX25.B推理判断题。根据第二段内容可知,James使乔丹喜considers current options to be either exploitable by cyber-欢上了棒球,还在后院建了个篮球场。而Deloris坚强的crime experts,or unfriendly to senior citizens.Privacy con-意志则反映在乔丹的成功动力上。由此推知,该段主要cerns are also well-founded,especially where facial recogni-介绍乔丹父母对其的影响。tion is concerned,.”可知:MELUX公司认为目前的可26.D推理判断题。根据第三段中的it was the presence of its用的识别系统要么易被网络犯罪老手利用,要么对老年other regular user that made him become so competitive.人不友好,隐私也需要保护”可知选C。D项:取代Larry Jordan...not wanting to lose to his younger brother过时的面部识别系统。根据原文可知,面部识别并不是The two went full steam at each other on the court every过时的识别系统,故D错。day until bedtime可知,作者提到Larry Jordan是为了表35.D主旨大意题。文章介绍了一家中国初创公司声称已明Larry Jordan与Michael Jordan在篮球场上的“较量”经开发了基于微观特征的更精确的识别系统一静脉激发了Michael Jordan的竞争意识。识别系统。27.A细节理解题。根据最后一段中的Coach Herring36.D选项D意思为“你只需要知道一些重要的找房技巧”showed he had Jordan's best interests at heart by personally空后内容指出然后你可以很容易地找到一间适合你的running him through trainings every day as a junior可知,公寓,在语义上承接D项内容。故选D。先知冲刺猜想卷·英语〈三)(含听力)3先知冲刺猜想卷·英语〈三〉(含听力)4
