炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
美德·美才大联考长沙市一中2023届模拟试卷(一)英语参考答案101112131415题序3BBAAAAA答案BA2829301718192021222324252627题序16DB CABCD4答案A453132333M353637383940411243题序C0C GFAEB题序46474849505152535455答案C A C BC B ABDA【语篇导读】这是一篇应用文。文章主要介绍了旅游线路等信息21.B。细节理解题。根据Mosaics&Medinas中的“Dive into dynamic,colourful Morocco on a tailor-made journeywhere ancient history and contemporary cultures collide."可知,人们可以在Morocco享受传统和现代的风格。22.A。细节理解题。根据第一段中的“A&K sets the standard for custom-made itineraries(行程)across NorthAfrica&the Middle East”、第一个旅游线路中的“From Luxor to Aswan,.glide along emerald waters pastbreathtaking desert landscapes,and explore archeological marvels with your own personal A&K Egyptologist-including the iconic Valley of the Kings and Pyramids of Giza---tailor--made just for you'”、第二个旅游线路中的"Dive into dynamic,colourful Morocco on a tailor-made journey where ancient history and contemporary culturescollide.”和第三个旅游线路中的“With expert private local guides,.uncover the impressive historical legacy ofthese neighbouring meccas on an exclusive customized journey.."可知,这些线路的共同之处是可以满足个性化的需23.C。推理判断题。根据最后一句话“Ca1300851800,click www.abercrombiekent.com.au or contact your求。travel agent to find out more.”可知,本篇文章来自于网站。B【语篇导读】这是一篇新闻报道。文章主要介绍了硬核奶奶梅邪·马斯克。24.B。细节理解题。根据第一段中的“At71,Maye Musk,who has been modeling since the age of 15 and had fourbillboards in Times Square in her 60s,probably a record,looks better than ever!""And fortunately,I am adietician..which means I advise people on what kind of food should be eaten to keep healthy.”以及第二段中的"Maye has recently opened up in a new book,A Woman Makes a Plan:Advice for a Lifetime of Adventure,Beauty,and Success."可知,Maye Musk不是心理学家。25.C。推理判断题。根据第二段中的“My kids,.Elon,Kimball and Tosca,said‘you have to talk about yourstruggles,and tell people how you struggled and how you survived because people think you are too perfect onInstagram',”可知,将自已遇到的苦难和困难写进书里是因为公众认为Maye Musk很完美,所以写出来澄清误解。26.D。细节理解题。根据最后一段中的“·It still shows that you will go through times in your life when you havefinancial problems,but if you can keep your health and you can keep a positive attitude,you just have to get outthere and let people appreciate you,.’she said..”可知,要赢得他人的欣赏和认可,需要保持健康和拥有乐观的心27.A。主旨大意题。根据第一段巾的“‘Seventy-one doesn't bother me.I think I'm going to be looking great at81态。and 91 and I hope to be 101!Mainly I have to eat very well,which is hard,because there's so much temptationand I have to maintain my weight not only for health but for energy as well.And fortunately,I am a dietician,which means I advise people on what kind of food should be eaten to keep healthy.”以及下文提到了保持年轻健康和克服困难的态度方法可知,最佳标题为Being 71“Doesn't Bother'”Her。英语试题参考答案(一中版)1
本文标签: