2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
60.be encouraged61.daily62.a63.There64.to expand65.distraction写作第一节One possible version:NoticeTo improve our school environment and raise students'awareness of environmental protection,our school plans to undertake some initiatives.First,the use of plastic bags will be banned.We encourage students to use environmentallyfriendly alternatives.Second,a recycling club will be started to help sort and collect recyclablesevery week.Third,some rules will be issued to avoid water waste.With minor changes and wiser choices,we believe that we can make a bigger impact on theenvironment.Hope every student positively responds to the above measures.Student Council第二节One possible version:Seven months later,I was standing in my lane for the preliminary at the Senior Olympics.I wasboth excited and nervous.In looking at the heat sheets beforehand,I realized that I was the rookie,and most of the other women in the 100 had competed in previous Senior Olympics.And then Ifelt particularly nervous when the woman in the lane next to me warmed up by jumping up anddown so high that her knees reached her chest.I thought,am I truly out of my league?And I wasphysically unable to jump while I tried.But I had made it here.I'd earned my place,and I was certainly going to give it my best.I placedninth and missed qualifying by one second.However,I was proud of my effort and of having madeit to the finish line!Being among senior athletes of all ages was an extraordinary experience.Thejoy of competing in the Senior Olympics is not about receiving a medal.Rather,it is about thedesire to lead a healthy life as one ages.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是对几项夏季节日活动的介绍。2I.C。理解具体信息。根据Life Flows Between Us中的The group will perform old traditionaldances on several of the bridges in the town可知,人们可以在该活动中欣赏到由一支新舞蹈队带来的古老传统舞蹈表演。22.A。理解具体信息。根据A Star May Be Born中的Toni Arthur produces plays.come fromchildren's stories可知,Toni Arthur的戏剧来源于儿童故事。23.C。推断。根据题干中的Chinese culture可将答案定位到River Festival部分中的Adayof fun on the riverbank,with a Chinese theme,由此可知该活动是有关中国主题的,所以对中国文化感兴趣的人可以参加此活动。B篇主题语境:人与社会一一社会服务与人际沟通
本文标签:
