炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
环球阅读高三合刊十第20期参考答案P21本文的语篇类型是记叙文,主题语境为人与社会之人际互动。受疫情影响,作者的丈夫下岗,作者也有失业的风险。这一切让他们心绪不佳。房子外一对破旧的信箱也让作者很烦心。一天,这对信箱被一名开车的女孩撞坏了…(1)根据续写第一段首句,再结合上文可知,本段可围绕作者开车来到信箱边会看到的情况展开续写,且根据续写第二段首句可知,作者的旧信箱被换成了新的(2)根据续写第二段首句可知,作者在一个新信箱里发现了一张便条。这张便条上会写着什么呢?One possible version:I got in my own car and drove down.As I stopped my ear at the end of the driveway,Ifound that where our old mailboxes had once stood was a new pole.It had two armsbranching off from the center.A new,shiny mailbox rested on each arm.Wondering whothe driver was and why he or she replaced our mailboxes,I immediately called Paul and toldhim what had happened.Paul suggested checking the mailboxes to look for some clues.Inside one of the new mailboxes,I found a note.It read,"Dear Neighbor,I am so,sosorry that I hit and destroyed your mailboxes.I bought and replaced them with new ones.Again,I am so sorry.Have a wonderful day!"On the back of the note,the writer even wrotedown her phone number,in case we needed anything else.We did -we needed to thankher for her kind heart;we needed to thank her for lifting our spirits.P221-4 BCDDP23-P27Pre-reading答案略Mind map1.vaccination2.directly3.age4.needs5.seriouslyPractice makes perfectI.1-c;2-a,3-bII.1.under no obligation to 2.make sense 3.vulnerable toIII.1.Whether this criticism is wise or foolish,it is at least well-intentioned even thoughthese words are not pleasant to hear.2.I think that when you encounter such a difficulty again,the best thing to do is turn toyour friends or relatives for help.3.The reality is that following what is popular makes them feel like they are not left behind.IV.1-4 AADBA:1-4 CBCD
本文标签:
