炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
One possible version:Managing time efficientlyWhile time management is crucial to high school students,many have yet to equip themselveswith the skill,wasting a fair amount of precious time.By managing time efficiently,we can not only accomplish much more with less effort but alsoperform better academically,leading to improved self-confidence.To manage time efficiently,we should form a habit of making plans,which will give us a measureof control over what is going to happen.Of equal importance is the ability to prioritize tasks sothat we can get the most out of a workday.第二节One possible version:Feeling that country life might turn out okay,I wandered off,taking my violin with me.Suddenly Iheard something I wasn't expecting -a beautiful,jazzy tune.I pushed through some corn only tocome face-to-face with a cow.Then another hot jazz riff floated through the air.I turned aroundand saw a tall kid playing an old saxophone in a field of corn.His music was fantastic,and he didn'tdress the way I figured a country kid would.This guy was wearing clothes that made him look cool,like a famous performer.I couldn't resist,so I took out my violin and began to play along.The boy looked surprised,but hedidn't miss a beat.We played together,and by the end,a cow was tapping her tail to the rhythm.When we finished,we introduced ourselves to each other and became friends.We also decidedto write songs together.I looked at my new friend,the cheerful cow and tall corn.I could feel mythoughts about country life already changing,and I had a feeling it would change a lot more.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一个跨国旅行的行程单。21.C。理解具体信息。根据第一段中的Combine the diverse highlights of Singapore,theattractive coral gardens of the Philippines,.and the jungle-clad hills of Malaysia以及下文中对具体行程安排的介绍可知,该旅行途经三个国家。22.B。理解具体信息。根据Days11-12 Manila部分中的..wander through the oldestChinatown on earth可知,游客可以在Manila参观世界上最古老的唐人街。23.D。理解具体信息。根据Days15-l6 Kota Kinabalu,Sabahlaem,Malaysia部分中的headinland to the rainforest-clad Kinabalu Park可知,游客可以在马来西亚的Kinabalu Park漫步。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是新闻报道。文章介绍了如何将万圣节后的南瓜变废为宝。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Compared to carbon dioxide,.methane warms theatmosphere in a shorter amount of time,which means it's a particularly strong cause of climatechange和第二段中的That'swhy,in2014,McKeen and her SCARCE co-workers began PumpkinSmash可知,Pumpkin Smash这项活动的开展是为了减少南瓜造成的污染。25.A。理解具体信息。根据第三段中的“Not one pumpkin goes to the landfill from ourkitchen.It is a common ingredient in baked food like muffins,bread,and pies,says Una Hagen
本文标签:
