2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
EN6L1S月EEKLY高二课标SDL)掌上周报微信小TCORNER参考答案高二英语上学期总复I-5 DACBD6-10ADCBDII-15 DDAAC16-20AFGEB4.B。理解具体信意。根据第二爱21-25 BADBC26-30ADDACThe idea came to her after she31-35 BADACarticles saying that animals with36.getting37.touchedphotos are more likely to get ad38.stops39.0than those without可知,Epling读了40.harder41.whose关于有好看的肖像照的狗比没有42.achievement43.t0g0照片的狗更容易核收养的文章,这44.traditionally45.what萌生了为收容所的猫和狗拍摄器写作想法。第一节5.D。理解具体信息。根据第四积One possible version:Part of her success,she said,is thDear Peter,gets to know the dogs before takinHow have you been recently?I m veryportrait.There's Blinky."She absexcited to tell you that our school is offeringloves to go out and run anda Chinese traditionalculture practicealso Jerseycalm and well-mannecourse.During the class,we are given the知,Epling在给收容所的有柏照chance to do paper cutting,Chinese先了解它们的性格。calligraphy,and Chinese shadow play,etc.6.A。理解词汇。根据第五段中的Through learning about the history ofstudy found that black fur netraditional culture and hands-on practice,Iinfluenced adoption rates for dogs狗的黑色皮毛会降低它们被收take pride in the wisdom and achievementof Chinese people.The more I learn about率,因为收养者会避开它们。our past,the more I can understand and7.D:推。根据第三段中的appreciate the present.they can't believe how marI'd like to share with you what I'vehey've been getting以及最后learned from this course next time.many people had come in anYours,about how the photos made themcome to the shelter可知,EplingLi Hua第二节的照片为该宠物收容所赢得众的关注One possible version:Lucas gave the boy two dollars andC兽walked the boy back to his house.After主题语境:人与社会一社会服奔本文是新闲银道.Connectedwalking in silence for a while,the boy为老年人提供电子设备教育课相decided to ask Lucas why he was so angryearlier.Lucas explained that the snowstorm8.C。理解具体信息。根据第ruined his roof,and he had no time orConnected Canadians ..provimoney to fix it.The boy understood thatcitizens with tech help frommentors以及第二段中的OuLucas was simply having a bad day.Theygot the goods to the boy's grandmother safeteach seniors howtoinformation可知,Connectedand sound.The boy s grandma and their的日标是蒂助老年人应对技neighbors were appreciative when they9.B。理解具体信息、根据第received the goods.The next day,while wondering how to2020 survey showed 23fix the roof,Lucas suddenly heard a knockseniors now make video calon the door.When he opened it,Lucas sawsmartphones,twice as manythe boy and his neighbors on his doorstep.Seniors'use of social medisThey entered the house and worked togetherthe rise可知,该调查显示越to fix Lucas'broken roof.Lucas was年人在使用新技术。touched by the boy and his community's10.D。推断。根据倒数第kindness and generosity.He never realizedencourage their mentors tothat his lending the boy a helping hand thecare for the seniorday before would lead him to a lifelongtrained to imagine they areconnection with strangers who eventuallyelderly parents可知turned into family.Canadians鼓励导师们在部分解析要尊重并爱护他们、阅第一节1L.D、推断。根据最后don't do it for you,but主题语境:人与自A篇fix it yourself,so you
本文标签:
