广西省2023年八桂智学9月高三新高考联考英语答案核对正在持续更新,目前2026金太阳答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年高考广西八桂金卷第二次摸底考试
2、2024年高考广西八桂金卷联合模拟考试
3、2024高考广西八桂金卷答案
4、2023-2024八桂高考网
5、2023-2024广西八桂名校
6、2023-2024广西八桂招生网
7、2023-2024桂林八校联考
8、2023-2024广西八桂教育
9、2023-2024广西八桂智慧科技有限公司
10、2023-2024广西八桂职业技能培训学校官网
swimming and surfing are not enough for you,the hotel also offers horse rides on the island,and a discount onmembership of the golf club.The Rainforest Adventure HolidayEvery year Broughton holidays offer twelve days of unforgettable adventure in a tropical rainforest.You mayhave a choice of Borneo,Malaysia,Indonesia,or even to the greatest rainforest of them all,the mighty()Amazonian forest.You will fly to our special base camps at the edge of the forest,where you will be given five days of survivaltraining,and talks on the local wildlife.Then you take a bus into the forest.You will have to walk the final five miles to the campsites to avoiddisturbing the local ecology.All of the campsites have been carefully built to cause the minimal amount ofdisturbance to the local wildlife.Remember that these adventure holidays take you deep into the wilderness and they are not suitable forfamilies with young children.Also remember that no more than two dozen guests can stay at any camp at onetime,so if you want to go on one of these very special holidays,you will need to book early!1.What can travellers enjoy if choosing the Tropical Paradise Holiday?A.A welcome party.B.Beautiful ocean views.C.Different indoor activities.D.Free membership of the golf club.2.What kind of people will probably choose the rainforest holiday?A.People loving water sports.B.People travelling with children.C.People preferring comfortable hotels.D.People concerned with the environment and wildlife.3.Which of the following is mentioned in both holidays?A.Price.B.Transportation.C.Reservation.D.Departure time.【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了两则关于旅行的广告一热带天堂假日和热带雨林冒险。l.B细节理解题。根据第一段Welcome to St..Anna,our tropical paradise just off the coast of Latin America.可知,其坐落在Latin America的海边上,再由第二段The Cowrie Hotel is built right on the beachfront,.and manyrooms have wonderful ocean views.可知,游客在热带天堂假日可以观赏到美丽的海景。2.D推理判断题。根据The Rainforest Adventure Holiday中第三段的You will have to walk the final five milesto the campsites to avoid disturbing the local ecology.All of the campsites have been carefully built to cause theminimal amount of disturbance to the local wildlife..可知,关心环境和野生动物的人可能会选择热带雨林冒险。3.B细节理解题。根据文章The Tropical Paradise Holiday部分和The Rainforest Adventure Holiday都提到了flight,fly,bus可知,这两则旅行广告都提到了交通方式。BFor the past two years I have been travelling and living abroad.Home has become more of a feeling than aplace.I feel at home when I am with my family in London,but I also feel at home in Italy with friends I love.Home is no longer a picture of a house with a front door and some windows.It is more complicated than that.This is one of the reasons that celebrating the New Year has become very important for me.I do not careabout "New Year's resolutions()"-living abroad has made me constantly reconsider what kind of person Iwant to be and how I will live my life,so I don't feel the need to plan for change:I live for change.New Year's Eve has become my time to reconnect with the friends,which makes me feel at home.Every yearwe try to reunite wherever we are,and remember the time when we knew each other so well that we felt like afamily.It is a moment to reconnect and get to know each other again.Last year,we travelled to a cottage inIreland where we had no Internet and no neighbours.In the middle of the countryside,away from our constantly·65
本文标签:
